HLAJENJE INDUSTRIJSKIH OBJEKTOV

Večji del strojnih instalacij izvajamo v industriji. Tu je zaradi kompleksnosti izvedbe inštalacij, ključnega pomena dobra in strokovno usposobljena ekipa.  

Razumevanje sistemov ter poznavanje inštalacij za različne vrste medijev ter karakteristik klimatov je osnova, da lahko izvedemo kvalitetno sistemsko rešitev klimatizacije.

Za dobro izvedbo industrijskega hlajenja podjetje Enteh poskrbi s strokovno usposobljeno ekipo. Kontaktirajte nas za ogled in pripravo rešitve ter ponudbe.

Oddajte povpraševanje

 

>>

INDUSTRIJSKO hlajenje

Zagotovite sebi, vašim zaposlenim in vašim strankam zdravo ter prijetno delovno okolje.
Ustrezno ohlajeno in prezračeno delovno okolje s primernim klimatom občutno izboljša delovno učinkovitost in zmanjša izostanke zaposlenih zaradi bolezni.

Kakšen način industrijskega ohlajevanja izbrati?

Najprej se je potrebno odločiti, kaj želite v poslovnem prostoru doseči in koliko ste pripravljeni investirati v sistem industrijskega hlajenja. Na podlagi želja in razpoložljivih financ se potem odločamo med različnimi sistemi. Klimat, ki je osnova za industrijsko hlajenje ima namreč vrsto funkcij, kot je na primer klimatizacija, prezračevanje, prezračevanje z rekuperacijo, filtracija, vlaženje,...

Industrijska proizvodnja je vedno bolj zahtevna. Ne samo z vidika tehnologije, ampak tudi z vidika pogojev, v katerih se lahko nek delovni proces odvija. Zaradi tega je industrijsko hlajenje proizvodnih hal pomembnejše kot kadarkoli prej.

Nekoč je bilo dovolj, da je bila proizvodna hala dovolj prostorna in da je bila pozimi ogrevana. Zaradi zapletenih tehnoloških procesov proizvodnje ter zagotavljanja višje produktivnosti zaposlenih v vseh, tudi neproizvodnih panogah, pa je v današnjem času vgradnja klimata in ustrezne rešitve več kot nujna.

Vsako podjetje ima svoje posebnosti, zato je še kako pomembna individualna proučitev razmer in zahtev pred izbiro pravega koncepta industrijskega hlajenja. Napačna sistemska rešitev industrijskega hlajenja lahko pomeni enormno povečanje tako investicije kot tudi obratovalnih stroškov.

Z veseljem vam svetujemo, kateri sistem industrijskega hlajenja izbrati za vas. Pokličite nas. 

Oddajte povpraševanje  

 

Zastopamo naslednje blagovne znamke INDUSTRIJSKEGA HLAJENJA 

industrijsko hlajenje
 
       
  Premišljeno izbrano industrijsko hlajenje je bistvenega pomena za dobro počutje vaših zaposlenih.
+386 51 681 700
 
 
info@en-teh.eu
 
         
 
 

>> 

REFERENCE industrijsko hlajenje

Naša zgodba izhaja iz misije, da ne samo sledimo, ampak tudi gradimo prihodnost. Da verjamemo v to, kar počnemo, najbolj pove dejstvo, da tudi sami živimo zgodbo o obnovljivih virih energije in energetski neodvisnosti. Predani smo odličnosti, kar dokazuje.

Zaposleni so naše največje bogastvo. Smo zaposlenim in družini prijazno podjetje, ki vlaga v osebni razvoj zaposlenih in spodbuja timski duh.

Temelj našega poslovanja je partnerski odnos s kupci in dobavitelji. Prepoznavanje potreb kupcev je naša glavna naloga. Njihov uspeh je tudi naš uspeh.

Odgovornost do kupcev, zaposlenih, lastnikov, družbe in okolja je princip od katerega nikoli ne odstopamo.

Na spremembe gledamo kot na priložnosti. Vsak izziv vidimo kot priložnost za učenje in rast.

Ker želimo ustvarjati ugodje za vas, vas vabimo, da nam pišete preko našega kontaktnega obrazca, kjer izpostavite želje ali problem ki vas pesti.

Za pripravo ponudbe, nam zaupajte čim več podatkov ter telefonsko številko ob koncu emaila, da vas lahko takoj pokličemo za morebitna dodatna vprašanja.

Po oddanem povpraševanju, vas kmalu kontaktiramo.

Veselimo se vas!
elektrarna na strehi

Kontaktirajte nas ali pa nas pokličite na +386 51 681 700 .


Pošlji 
X zapri Na spletnih straneh en-teh.eu uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.